Visie / Missie / Naam


Visie home2home


Marketing speelt in veel bedrijven een centrale rol. Steeds vaker wordt het moeilijk om goed personeel te vinden, dat daadwerkelijk gemotiveerd is in wat ze doen. Ook op marketing vlak wordt het steeds moeilijker om mensen daadwerkelijk vanuit een passie te laten werken.

Missie home2home

Op basis van ruim 25 jaar (inter)nationale marketing ervaring het aanbieden van marketing diensten zoals marketing-, brand- of product management gebaseerd op een oprechte passie voor sterke merken.

Naamstelling

De naam Home2home komt oorspronkelijk voort uit eerdere werkzaamheden (wonend en werkend als expatriate in het buitenland) om expats aan woonruimte te helpen. Om voor hen zo - vanuit hun veilige oude thuissituatie - zo snel mogelijk een nieuw thuis te creƫren in een ander land. Van home to home dus. Het cijfer 2 wordt gevisualiseerd door een zwaan, die niet alleen staat voor mijn achternaam, maar vooral ook het trouwe karakter symboliseert. De naam Home2home past vandaag de dag ook prima bij de huidige interim marketing werkzaamheden die ik uitoefen. Als freelancer vanuit huis, voelt het werken bij een opdrachtgever - vanuit mijn passie voor merken - vaak als een (tijdelijk) thuis. Van home to home past daarmee zeker ook hier.

Werkveld

Mijn passie gaat voornamelijk uit naar de marketing van sterke consumenten merken.